VOOR KLEURRIJKE
CAMPAGNES DIE SCOREN

Cultuur | Wetenschap | maatschappij

Van ingewikkeld naar begrijpelijk

Bij MatZwart zijn wij gewend om ingewikkelde materie begrijpelijk te maken. We researchen erop los om ervoor te zorgen dat de doelgroep de boodschap helder heeft.

Van idee
naar campagne

Een idee moet aanslaan en de doelgroep grijpen. Wij denken vanaf het begin mee welke strategie het beste past.

Van complex idee naar explainers

Het is moeilijk om complexe ideeën goed over te brengen op de doelgroep. Daarom maken we explainer video’s die een onderwerp eenvoudig uitleggen met illustraties. Zowel als animatie of een video.

NIEUW WERK

Bij MatZwart zijn we blij met wat we doen. Kleurrijke campagnes voor leuke klanten. Check hier ons meest recente werk. We zijn er trots op!

WAT ANDEREN ZEGGEN

“Het creatieve team van MatZwart heeft voor ons meerdere succesvolle campagnes bedacht en uitgewerkt, waaronder een campagne om waterbouw bij jongeren onder de aandacht te brengen. Daarbij is er goed gebruik gemaakt van de social media kanalen zoals Snapchat, Youtube en Instagram. Niet alleen heeft MatZwart voor ons eerst getest welke versies van de campagne video’s het beste aansloegen bij de doelgroep, maar ook tijdens de campagne hielden zij in de gaten waar wij de meeste “hits” hadden.  Hierdoor konden wij de campagne heel efficiënt en gericht inzetten!”

Jenda Horák

Beleidsmedewerker O&O-fonds, Waterbouw

“Bij Marginpar is video een belangrijk onderdeel van onze marketing en communicatie. We zochten een partij die de schoonheid van onze bloemen en ons verhaal perfect wist vast te leggen en kwamen terecht bij MatZwart.

Prachtige beelden volgden; van onze kwekerijen in Kenia tot adembenemende timelapses van onze bloemen.

MatZwart maakt onze storytelling compleet.”

Helena van Achterberg

Marketing & Communication, Marginpar

“Altijd fijn om met de heren en dames van MatZwart samen te werken. Professionaliteit en plezier gaan hierin goed samen. Snel schakelen met creatieve koppen waarbij geen vraag te veel is. Goede sparringpartner als je zelf door de digitale bomen het bos niet meer ziet. Ik weet vooraf al dat ik sowieso blij word van het resultaat, of het nu een video betreft, een fotoserie of een hele campagne.

Een draaidag met MatZwart is altijd een feestje.”

Loes Weber

Senior Arbeidsmarktcommunicatie Adviseur, Rijksvastgoedbedrijf

OOK EEN TOFFE CAMPAGNE – VIDEO – ANIMATIE?

Stuur ons gerust een mailtje of bel ons om jouw ideeën te bespreken.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

06 421 309 96
atelier@matzwart.nl
Koningin Julianaweg 118
2264 BE Leidschendam