ook scoren?

Een ijzersterke strategie, een kleurrijke campagne, een video of animatie?

Je kunt altijd bij ons terecht!

online 
campagnes

VAN AWARENESS TOT ACTIVATIE
Er zijn veel verschillende soorten campagnes met minstens zo veel doelen die je op kan zetten om te scoren bij jouw doelgroep.

Het is belangrijk om eerst vast te stellen wat je wil bereiken.

Moet heel de wereld weten van jouw nieuwe project? Moet er een gedragsverandering plaatsvinden bij een specifieke doelgroep? Of wil je er helemaal uit springen met een nieuw product? Wij helpen je.

 Jouw doel beslist welke campagne vorm het meeste resultaat bereikt. Hier stippelen wij samen met jou een strategie en bijbehorende planning voor uit. In dit plan staat de doelgroep altijd centraal

Wij zorgen dat de resultaten meetbaar en concreet zijn. Daarnaast zorgen wij voor een campagnestrategie die online, offline en digitaal elkaar versterkt. 

 

video 
en animatie

KLEURRIJKE VISUAL STORYTELLING 

Bij ons kun je naast campagnes ook terecht voor een doeltreffende film of animatie.

Wij vertellen jouw verhaal met stijl.

Dat video booming is weten wij als beeldmakers maar al te goed. Wij worden erg blij als we aan de slag mogen om indrukwekkend beeld te maken.

Van alle basisschoolkinderen het belang van geld uitleggen in pakkende animaties, tot het bestrijden van internationale mensenhandel met een indrukwekkende voorlichtingsfilm.

Elke dag gaan wij aan de slag met content die raakt en verbindt. Wij denken áltijd een stap verder. Wij verrassen en ontzorgen.

 

 

Voorbeelden van 
online campagnes

VAN CONTENTSTRATEGIE TOT CREATIE

Voor succesvolle contentmarketing onderzoeken we de doelgroep. Wat vinden zij leuk? Wat houdt hen bezig? En op welke platforms zijn zij actief? Wij maken voor jouw doelgroep relevante content.

Met als resultaat een betere klantenbinding, betere merkreputatie en het genereren van meer leads. De klant staat hierbij centraal.

Wij stellen een doordachte contentstrategie voor en creëren pakkende content. Beeldende content als animaties, vlogs, webseries, beeld voor Instagram, Snapchat, TikTok en LinkedIn.

Daarnaast leveren we bijpassende copywriting ter aanvulling van het beeld. Wij denken mee over de distributie en helpen je met communitymanagement. Op social media of andere owned kanalen.

Ben jij op zoek naar een goed bureau voor social media en contentmarketing? Neem dan contact met ons op.

voorbeelden van 
Video en animatie

DE KRACHT VAN BEELD

Video is populairder dan ooit. De vraag om relevante en inspirerende visuele content is de afgelopen jaren drastisch gestegen.

Beeldverhalen in de vorm van film, animatie, fotografie en infographics. Bij Matzwart bedenken én maken wij het allemaal.

Wij maken maatwerk. Het afzenderschap van jouw visuele storytelling staat bij ons hoog in het vaandel. Het moet van elke frame af te lezen zijn. Daarom hebben wij oog voor jouw huisstijl en bewaken de visuele identiteit bij iedere opdracht.  We bepalen nauwgezet de tone-of-voice zodat ie past als een maatpak.

Onze films en animaties bereiken dagelijks duizenden kijkers.  Door de beste mix van boodschap en gevoel raken we jouw doelgroep in het hart.

 

wil jij ook een kleurrijke campagne of video? 

Say Hello!

Vinden wij leuk!