Scoren met
online campagnes

Wij bouwen mee aan jouw succes

We helpen merken scoren met content in al haar facetten.  Of dat nou op social media is, intern of offline, wij denken na over de strategie, nemen het voortouw in de content creatie en verzorgen de distributie. Het resultaat kan een reeks social media posts zijn, een video of een hele online campagne. Wij nemen jouw doelgroep als leidraad bij het maken van deze content. 

Iedere campagne vraagt om een andere aanpak.
Daarom verdiepen wij ons eerst in jullie wensen en ambities. We brengen de beweegredenen en het gedrag van jullie doelgroep in kaart, creëren een pakkend concept en integreren dat in een ijzersterke campagne.

Wij houden van concrete, meetbare doelen en zorgen voor een campagnestrategie waar online, offline en digitaal elkaar versterken.

Wij helpen jou scoren bij jouw doelgroep!

wij geloven heilig in 

ons unieke

concept

Wij helpen jou scoren bij jouw doelgroep zonder dat je er zelf uren aan kwijt bent. Doordat je top of mind wil blijven bij jouw doelgroep zie je soms door de bomen het bos niet meer. Daarom hebben wij een concept ontwikkeld waarin wij de klant 1 a 2 keer per maand helpen met toffe content, dit kan bijvoorbeeld bestaan uit 30 seconden video’s voor IG en FB. Compleet afgestemd op jou behoeftes en de wensen van jouw doelgroep.
Content die raakt, verbindt en het gewenste effect teweeg brengt.
Vanwege de kracht van herhaling, ontzorgen wij jou gedurende 12 maanden.

Doormiddel van een content-kalender zorgen wij voor een goed verhaal, sturen wij bij waar nodig en zorgen wij voor een ijzersterke strategie en head-turning content.

Precies wat jij zoekt om te scoren bij jouw publiek.

Wij brengen de vooruitgang in beeld en geloven in de kracht van herhaling.

online campagnes

Hieronder een greep uit de online campagnes die scoorden bij onze klanten. 

Van social media, tot awareness van video tot meer engagement. Iedere klant heeft weer een andere doelgroep. Elk uniek doel wordt door ons perfect op elkaar afgestemd zodat ook jouw online campagne zijn doel bereikt.

wil jij ook zo’n kleurrijke campagne? Say Hello!

Wil jij ook scoren bij jouw klanten met een custom- made online campagne? Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen contact met je op.